PANOS MAASTRICHT

PANOS MAASTRICHT Enjoy your break! @ Maastricht

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 795 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Panos Maastricht. Meer weten? Ontdek meer

15 jul 2022 om 17:18 Smaakte goed de salade Geen bruin broodje erbij
8 jul 2022 om 13:48 Super snelle en vriendelijke bezorging. De bezorger is te volgen. Kwaliteit van het eten is super
1 jul 2022 om 14:10 Snel bezorgd. Lekker
26 mei 2022 om 19:02 Erg lekkere broodjes. Vers en goed belegd voor een redelijke prijs!
23 mei 2022 om 17:44 top gesmaakt
4 mei 2022 om 13:45 Eten was goed, bezorging uiteindelijk na mailen en bellen 1,5 uur, zou eerst 2,5 uur zijn (!). Bij gebrek aan bezorgers graag aangeven dat bezorgtijd langer dan 2,5 uur is, dan kan de klant nl nog zelf een keuze maken.
17 mrt 2022 om 14:23 I've ordered already many times from Panos and I'm happy that the food is consistantly good and ingredients are always fresh. The amount of food is appropriate. Not too much and not too little. Just right.
7 mrt 2022 om 14:00 heerlijke broodjes. perfecte saus/beleg verhouding.
14 feb 2022 om 17:06 Lekker verse broodjes en snel geleverd
17 jan 2022 om 19:09 Snel en goed
18 dec 2021 om 16:42 I love panos. But this time they completely missed the mark. Delivery took way longer than expected. And I ordered a my hot break cheesy bacon. But the panini was not toasted and still in the cellophane plastic wrap from the fridge. Disappointing!!
16 dec 2021 om 13:18 Heerlijke Broodjes De beste van maastricht